Λαχειοφόρος αγορά 2011

Λαχνούς για την κλήρωση μπορείτε να αγοράσετε και στο "καφέ της Μαρίας" στην Πλύτρα του δήμου Μονεμβασίας.

Η λαχειοφόρος αγορά δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κερδίσουν ένα καινούργιο ποδήλατο κατόπιν κλήρωσης, ενώ παράλληλα ενισχύεται οικονομικά η δράση και η  λειτουργία της δανειστικής ποδηλατολέσχης ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ.

Μπορείτε να αγοράσετε λαχνούς πληρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί στον αριθμό των λαχνών που επιθυμείτε, απλά στέλνοντας το τελικό ποσό μέσω PayPal με την πιστωτική σας κάρτα.Posothta(Aν ο παραπανω συνδεσμος δινει ένδειξη σφάλματος, τοτε κάντε log in στο λογαριασμο σας PayPal και στείλτε το ποσό στο asopos8@yahoo.gr)


 Θα καταμετρηθεί ο ακριβής αριθμός των λαχνών που αντιστοιχούν στο ποσό που μας στέλνετε, ώστε να συμπεριληφθούν στην κληρωτίδα. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί και το ονομά του θα ανακοινωθεί την 1 Ιανουαρίου 2012.

Tωρα μπορειτε να αγορασετε λαχνους για την λαχειοφορο αγορα προς ενίσχυση της δανειστικής μας λέσχης , με έπαθλο 2 ποδήλατα και με αντικαταβολη (χρεωση 2,30 ευρω). Δηλωστε μας την ποσοτητα που επιθυμειτε και πληρώνετε όταν παραλάβετε τους λαχνούς. Κληρωση την Πρωτοχρονιά!