Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η "Ποδηλατοπαρεα' δεν ειναι καποια οργανωση αλλα μια λεσχη φιλων του ποδηλατου που απλως εχει την ιδιαιτεροτητα να δανειζει ποδηλατα για βολτες σε οποιον ζητησει χωρις καποιο χρηματικο αντιτιμο.

Υπαρχει πολυς κοσμος (παιδια αλλα και ηλικιωμενοι) που δεν εχουν προσβαση σε ποδηλατο και θελουν ειτε να ερθουν σε επαφη και με αλλους ωστε να κανουν μαζι μια βολτα, είτε ακομα να μαθουν να κανουν ποδηλατο. Εμεις ειμαστε εδω για να τους ικανοποιησουμε.



Η λεσχη ειναι ανοιχτη, που σημαινει οτι οποισδηποτε ερχεται στις συναντησεις μας και διαθετει δευτερο ποδηλατο μπορει να το δανειζει στους υπολοιπους. Σκοπος μας ειναι να διαδωσουμε το ποδηλατο ως μεσο μεταφορας και ψυχαγωγιας μαζι με την ιδεα της δωρεαν και ανιδιοτελους προσφορας και του μοιρασματος.

Τα ενεργα μελη της κοινοτητας freeconomy (στην οποια και ανηκουμε) εχουν και προτεραιοτητα στο δανεισμο ποδηλατων , χωρις φυσικα να αποκλειεται κανενας αλλος.


Συντομα θα ανακοινωθει και προγραμμα ποδηλαταδων στην παραλιακη του Π. Φαληρου.
Θα χαρουμε να σε δουμε στην παρεα μας.






ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:



Δίνεις τα στοιχεια σου και 2 τουλαχιστον ημερομηνιες και ωρες που θα ηθελες να δανειστεις ποδηλατο (ή ποδηλατα) και θα επικοινωνησουμε για να κλειστει ραντεβου.

Μονη υποχρεωση ειναι να επιστραφει το ποδηλατο στην κατασταση που δανειστηκε.

Σε περιπτωση βλαβης κλπ κατα τη διαρκεια της βολτας σου, απλα χρεωνεσαι μονομε την αξια των απαιτουμενων ανταλλακτικων, ωστε να ειναι το ποδηλατο διαθεσιμο και σε αλλους.



Ειναι πολυ απλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου