Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Εκδήλωση για τον "ποδηλάτη της ελπίδας"

Η «ελπίδα» με ποδήλατο από την Αυστραλία στη Ρειχιά!
Για ενίσχυση του αντικαρκινικού νοσοκομείου για παιδιά «Ελπίδα» ο Τομ Κόκορης έκανε σχεδόν το γύρο του κόσμου με ποδήλατο.
Συγκεκριμένα την 1η Απριλίου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι, ο Τομ Κόκορης ξεκίνησε έξω από την αίθουσα του Συλλόγου Ζαρακιτών στην Αυστραλία, έναν ποδηλατικό γύρο τριών ηπείρων με φιλανθρωπικό αλλά και με αθλητικό ενδιαφέρον. Θα συγκεντρωθούν χρήματα για να διατεθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

H "ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ" μας θα συνοδευσει τον Τομ Κοκορη στα τελευταια χιλιομετρα της ποδηλατικης του "οδυσσειας" με τερματισμό στο χωριό καταγωγής του, στη Ρειχιά του δήμου Μονεμβασίας, την Κυριακη 29 Ιουλιου. Ξεκιναμε απο τους Μολαους στις 6μμ. (συγκεντρωση στο παρκινγκ του δημαρχειου).Φορτωνουμε τα ποδηλατα μας και κατευθυνομαστε στον οικισμο Αχλαδοκαμπο, 1,5χλμ πριν το χωριο Ρειχια. Παρακαλουνται οσοι φιλοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες απο το νομο Λακωνιας και όχι μονον, επιθυμουν να συμμετεχουν στην εκδήλωση, να επικοινωνησουν μαζί μας στο τηλ. 6980358038. email: podilatoparea@yahoo.gr


http://www.monemvasia.gr/el/cycling-for-elpida-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου