Λαχειοφόρος αγορά 2012
Λαχνούς για την κλήρωση μπορείτε να αγοράσετε και στο "καφέ της Μαρίας" στην Πλύτρα του δήμου Μονεμβασίας και στο πρατηριο καυσίμων JET OIL στο χωριό Ασωπός.

Η λαχειοφόρος αγορά δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να κερδίσουν ένα καινούργιο ποδήλατο MTB 24’’ TRIAL-200 της IDEAL κατόπιν κλήρωσης, ενώ παράλληλα ενισχύεται οικονομικά η δράση και η  λειτουργία της δανειστικής ποδηλατολέσχης ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΑΡΕΑ.

Μπορείτε να αγοράσετε λαχνούς πληρώνοντας το ποσό που αντιστοιχεί στον αριθμό των λαχνών που επιθυμείτε, απλά στέλνοντας το τελικό ποσό μέσωPayPal με την πιστωτική σας κάρτα.ποσότητα- quantity
Λαχειοφόρος αγορά 2012
(Aν ο παραπανω συνδεσμος δινει ένδειξη σφάλματος, τοτε κάντε log in στο λογαριασμο σας PayPal και στείλτε το ποσό στο asopos8@yahoo.gr)
δειτε τη φωτο: 
 Θα καταμετρηθεί ο ακριβής αριθμός των λαχνών που αντιστοιχούν στο ποσό που μας στέλνετε, ώστε να συμπεριληφθούν στην κληρωτίδα. Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί και το ονομά του θα ανακοινωθεί την 6η Ιανουαρίου 2013.

Tωρα μπορειτε να αγορασετε λαχνους για την λαχειοφορο αγορα προς ενίσχυση της δανειστικής μας λέσχης , με έπαθλο 1 ποδήλατο IDEAL και με αντικαταβολη (χρεωση 2,30 ευρω). Δηλωστε μας την ποσοτητα που επιθυμειτε και πληρώνετε όταν παραλάβετε τους λαχνούς. Κληρωση των Φώτων!